13.9 C
Ibiza Town

Zwitserse op IC na inname xtc

Moet lezen

xtc-pillenDe Guardia Civil onderzoekt het geval van een toeriste die in kritieke toestand in het ziekenhuis ligt na het nemen van een enkele pil. Het betrof een xtc pil die paars van kleur was en een vijfpuntige ster als logo draagt.

De toeriste, een 21-jarig meisje afkomstig uit Zwitserland, werd gisterochtend opgenomen op de afdeling Intensive Care van Can Mises. Haar toestand wordt enrstig genoemd en er wordt gevreesd voor haar leven.

Vrienden van het Zwitserse meisje verklaarden dat ze wat alcohol had gedronken en 1 xtc pil nam. Er waren nog meer pillen in het bezit van haar vrienden en die zijn door het Specialisten Team Georganiseerde Criminaliteit en de Drug Enforcement (EDOA) meegenomen voor een chemische analyse. De dienst hoopt snel resultaten te kunnen publiceren.

Sant Antoni

Afgelopen weekend overleed een Britse toeriste na inname van meerdere pillen xtc. Het is mogelijk dat het om dezelfde pillen gaat, toxicologisch onderzoek zal dit uit moeten wijzen. De Britse Gary Christopher was op vakantie met een groep van tien vrienden in San Antonio. De vrienden wisten te melden dat het overleden Britse meisje vijf xtc pillen had geslikt.

Meer artikelen

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Laatste Artikel