Zure lui op Ibiza

  • Home
  • Zure lui op Ibiza

beauHILVERSUM – Beau van Erven Dorens ontmoette overal op de wereld leuke mensen, alleen op Ibiza niet. Daar kwam hij zure mensen tegen, zo lezen we op televizier.nl

Wat de presentator vooral opviel tijdens zijn omzwervingen was dat Nederlandse vakantiegangers over het algemeen buitengewoon tevreden types zijn. „De mensen zeggen heel vaak uit zichzelf: ‘het is hier fantastisch’. Dat vind ik leuk. We zijn allemaal hardwerkende mensen en als we op de camping aankomen, gaan we voor onze tent zitten en hebben we het naar ons zin. Alleen op Ibiza heb ik een paar zure lui gesproken, verder nergens.” Beau zegt dat hij weet waar hij over praat, want hij is zo ongeveer overal geweest. In Saint Tropez, de Provence, de Cote d’Azur, Nice, Oostenrijk, Lloret de mar, Blanès, Ibiza, Kroatië, Antalya en in Toscane.

Misschien is van Erven Dorens wel niet op de plekken welkom waar de Nederlanders het naar hun zin hebben, of heeft hij de verkeerde mensen getroffen. Wij komen in de vakantietijd uitsluitend mensen tegen die Ibiza geweldig vinden namelijk.

Toch kijken? HIER is de info over de eerstvolgende uitzending van “Het is hier fantastisch”.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *