Zoek en gij zult vinden

  • Home
  • Zoek en gij zult vinden

Search IbizaSAN RAFAEL – Iedereen die in Ibiza geïnteresseerd is, zoekt wel eens iets over het eiland. En dé grote informatiebron is natuurlijk Ibizavandaag. Maar voor de wat specifiekere zoekopdrachten kom je al snel terecht bij Facebook groepen of bij Google. Of je moet zelfs oproepjes doen in een forum.

En omdat ongemak een stukje weg te nemen, zijn wij een nieuwe website gestart, www.searchibiza.com. Op deze website verzamelen we informatie over alles wat met Ibiza te maken heeft zoals restaurants, autoverhuurbedrijven, huizenverhuur voor de vakantie en lange termijn, maar ook de leukste winkeltjes of VIP services. Nou is het natuurlijk niet te doen om de ontelbare bedrijven die op het eiland gevestigd zijn zelf in te gaan tikken. Daar hebben we de ondernemers zelf voor nodig. Je kunt je bedrijf gratis aanmelden en op die manier zorgen dat je klanten jou vinden. Bovendien zorgt een aanmelding ervoor dat je meer likes krijgt op Facebook, je hoger komt te staan in de zoekresultaten bij Google en nog meer van dat soort zaken.

De website zal vanaf het nieuwe jaar door ons geadverteerd worden bij Google, op de Sociale mediasites en bovendien op de 30.000 wegenkaarten die we over het eiland verspreiden ieder seizoen. Reden genoeg dus om ook jouw bedrijf er bij te zetten. Kosteloos!

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *