15.3 C
Ibiza Town

Zeven aanhoudingen inzake drugshandel

Moet lezen

drugs-san-antonio-20-08-2013Agenten van de Nationale Politie hebben in San Antonio zeven Britse staatsburgers aangehouden op verdenking van de handel in verdovende middelen, zo melde de politie in een verklaring.

Als gevolg van een half juli gestart onderzoek naar de handel in drugs, werden de 7 aangehouden. Bij hun aanhouding trof de politie meer dan 130 gram cocaïne, 25 g MDMA poeder in verschillende samenstellingen en 191 xtc pillen, maar ook hasj en ketamine.

De drugs werd door de bende voornamelijk verkocht aan landgenoten in San Antonio. Na identificatie van twee van de verdachten was hun adres bekend en zijn rechercheurs overgegaan tot observatie van de groep. Uiteindelijk werd toen de complete groep duidelijk in beeld was, overgegaan tot arrestatie. De eerste aanhoudingen vonden plaats tot een 20 jarig en een 24 jarig lid van de bende drugs probeerde te verkopen op straat. Bij huiszoekingen werden vervolgens diverse middelen aangetroffen die gebruikt werden voor het wegen en verpakken van de drugs.

Drugs San Anotion
De door de recherche in beslag genomen drugs

Meer artikelen

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Laatste Artikel