Zes jaar cel voor drugs voor drugssmokkelaars

  • Home
  • Zes jaar cel voor drugs voor drugssmokkelaars

drugsrunnersDe twee Britse meisjes Michaella Connoly en Melissa Reid, voorheen woonachtig op Ibiza, zijn in Lima veroordeeld tot zes jaar en acht maanden cel voor het smokkelen van drugs.

De twee werden betrapt met cocaïne op de internationale luchthaven van Lima in augustus en moesten gistermiddag verschijnen voor de rechtbank van Lima. De 20-jarigen hebben om een strafkorting te krijgen schuld bekend aan de smokkel van cocaïne ter waarde van 1,7 miljoen euro. Als ze geen schuld bekend hadden, dan had deze straf op kunnen lopen tot 15 jaar.

De woordvoerder van de rechtbank, Daniel Vega, zei: “De vrouwen waren zeer kalm toen het vonnis werd uitgesproken bij de rechtbank in de Sarita Colonia gevangenis. “Het is nog niet duidelijk of ze in de gelegenheid gesteld worden om een ??deel van hun straf in het Verenigd Koninkrijk uit te zitten -. De rechter zei dat het niet aan hem was om een dergelijke beslissing te nemen”

Eerder vertelden de twee gedetineerde dames dat ze door een kartel werden bedreigd en gedwongen waren om de drugs te smokkelen.

De meiden delen hun cel met 38 andere gevangenen in de Virgen de Fatima gevangenis waar ze de enige buitenlandse gevangenen zijn.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *