Zeer gewelddadige horloge roof

  • Home
  • Zeer gewelddadige horloge roof

RolexIBIZA STAD – Even na half twaalf werd een vrouw van een Spaans echtpaar op gewelddadige wijze beroofd van haar Rolex horloge. Het incident vond plaats vlakbij de grote parking in Ibiza stad.

De man en de vrouw waren onderweg naar hun geparkeerde auto toen er een motorfiets stopte naast het tweetal waar twee mannen van af stapten. Ze begonnen meteen het horloge van de vrouw van haar pols te trekken. De man van het echtpaar schoot zijn vrouw te hulp en moest dit met flinke klappen bekopen. De klappen waren dusdanig hard, dat er twee hoektanden uit de man zijn kaak geslagen waren en andere tanden werden beschadigd. Ook had het slachtoffer een flinke snee in zijn kin opgelopen bij de knokpartij.

Van de daders ontbreekt vooralsnog ieder spoor. Het komt steeds vaker voor dat mensen op deze manier van hun peperdure horloges ontdaan worden. De daders zijn lid van een Italiaanse bende, ook wel de “Rolex bende” genoemd. De werkwijze van de bende is altijd identiek. Op Ibiza zijn er al tientallen mensen op gewelddadige wijze beroofd van hun horloge.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *