Zakelijk toerisme brengt 25 miljoen

  • Home
  • Zakelijk toerisme brengt 25 miljoen

zakelijk-toerismeIBIZA – Het zakelijke toerisme levert het eiland een omzet van 25 miljoen euro per jaar op, zo blijkt uit een verklaring van Vicent Torres Ferrer, voorzitter van de afdeling toerisme van de Consell. Ferrer sprak op de IBTM World beurs in Barcelona waar Ibiza met een grote stand is vertegenwoordigd.

[s2If !is_user_logged_in()]

Meer lezen? Als je bent ingelogd kan je het hele artikel lezen.
Nog geen account? registreer je dan nu!

[/s2If]
[s2If current_user_can(access_s2member_level1)]

Congressen en bedrijfspresentaties, maar ook teambuilding en vergaderingen op Ibiza brengen steeds meer omzet voor de ondernemers op het eiland. Vorig jaar wisten zij 25 miljoen euro om te zetten vanuit deze doelgroep. En de doelgroep is er één die voor het grootste deel buiten het hoogseizoen het eiland bezoekt.

Met meer omzet in het vooruitzicht is de Consell dan ook aanwezig op de beurs in Barcelona om het eiland te presenteren en potentiële zakelijke bezoekers uit het binnen- en buitenland. De presentatie op de stand is voornamelijk gericht op de mogelijkheden op het eiland voor bedrijven buiten het seizoen om. Ferrer verwacht dat de zakelijke markt pas nu aan het ontdekken is welke mogelijkheden het eiland allemaal te bieden heeft en verwacht dan ook een flinke groei in de omzetten voor 2017.
[/s2If]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *