Yentl brandevent bij Skins Cosmetics

  • Home
  • Yentl brandevent bij Skins Cosmetics

yentl-flyerIBIZA – Vanaf dinsdag 19 augustus 2014 lanceert Yentl Oil Cosmetics haar Yentl lijn bij Skins Cosmetics op Ibiza waarop alle zeven producten van de hoogwaardige huidverzorgingslijn te koop zijn. De producten bevatten ieder een uniek ontwikkelde formule met zeer hoge concentraties zelf geproduceerde bio-gecertificeerde Arganolie. Yentl gelooft in de kracht van natuurlijke ingredienten en eerlijke producten die het verschil maken en de kwaliteit van de huid verbeteren.

Yentl Oil, Arganolie
Natuurlijke oliën als verzorgingsproduct zijn hot en arganolie is momenteel een hit. Yentl Oil Cosmetics is de eerste die er in is geslaagd deze rijke olie te verwerken in een high-end natuurlijke huidverzorgingslijn. De producten van Yentl worden zeer snel opgenomen door de huid en zijn zelfs voor de vette huid zeer geschikt. Dus geen shiny face and geen greasy feeling! Door de structuur van arganolie hebben de producten van Yentl een diepere werking in de huid dan andere dagelijkse verzorging. De herstellende werking is hiermee veel effectiever. Yentl brengt je huid op een natuurlijke manier weer in balans, vermindert oneffenheden en verkleint je porien.

De lijn bestaat uit de Yentl Pure Argan Oil, Yentl 24hour FaceCream, Yentl Anti-Aging FaceCream, Yentl Serum, Yentl FacePeeling, Yentl FaceMask en de Yentl CleansingMilk. Een volledige schoonheidslijn voor de ultieme hydratatie, een instant fluweelzacht huidgevoel en een zichtbaar natuurlijke glans.

Met inmiddels verkooppunten in Amsterdam, ‘t Gooi en bij Skins Cosmetics Ibiza verspreid Yentl Oil zich als een olievlek in cosmeticaland.

yentl-flyer

Yentl, Arganoil Enrichment. 
Yentl Oil Cosmetics BV |
Adil Izemrane |
adil@yentloil.com |
www.yentloil.com |

 

 

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *