15.3 C
Ibiza Town

XXlerator naar Ibiza

Moet lezen

Hardstyle op Ibiza in de PrivilegeHardstyle is de afgelopen jaren tot één van de populairste Dance stromingen in Nederland uitgegroeid. Hier hebben professionele partijen als Q-dance, B2S en sterke labels als Scantraxx, Fusion en Dirty Workz hun bijdrage aan geleverd. Na trance (Armin, Tiesto), house (Fedde le Grand, Laiback Luke) dirty house (Afrojack, Chuckie) zal hardstyle de volgende dancestroming uit Nederland zijn die internationaal door gaat breken.

Privilege Ibiza
Op Ibiza hebben ze dit nu ook door. Ibiza is dé Dance hoofdstad ter wereld. Alle grote DJ’s zorgen hier wekelijks voor een volle club. Voor hardstyle was hier nog geen plek. Tot nu toe. Privilege en Matrixx hebben de handen ineengeslagen om hardstyle naar Ibiza te brengen. Dinsdag 4 september zal XXlerator Ibiza opschudden met een eerst, baanbrekende editie in Privilege, worlds biggest club!

Internationale partners
Bij een internationale XXlerator horen ook internationale partners. Bass Events gaat als official partner van het evenement de Promo tie in België en Frankrijk verzorgen. TrackItDown.net (oa DJMag Top100) en BBC Radio1 zullen de promotie tie in Engeland voor hun rekening nemen. Uiteraard zal Matrixx de promotie onder de Nederlanders verzorgen. De prmotors van Privilege gaan Spanje en Ibiza gek maken met vele posters, parades en diverse gigantische XXlerator billboards verspreid over het hele eiland.

Line-Up
Zeven hardstyle DJ’s met internationale naam zullen op dinsdag 4 september de Privilege op zijn kop gaan zetten. DJ’s die er trots op zijn de eerste stappen op Ibiza te kunnen zetten en deel uit te maken van dit evenement. D-Block & S-te-Fan, Coone, Psyko Punkz, Zany, Donkey Rollers, Noize Suppressor, Kutski en MC Villain vormen het XXlerator Ibiza team!

Preparty
Zoals een goed Ibiza feest betaamt zal XXlerator ook een preparty houden. Deze wordt gegeven op 4 sep vanaf 21.00 uur bij de prachtige bar/beachclub Itaca in San Antonio. De bar waar oa ook Armin van Buuren en Carl Cox hun preparty’s houden.

Tickets
Tickets voor XXlerator in Privilege zijn bij alle bars, shops en presale adressen op Ibiza te koop. Tickets in de voorverkoop kosten slechts € 30,- (incl fee).

XXlerator Ibiza trip
Samen met OAD heeft Matrixx een geheel verzorgde, vierdaagse XXlerator trip samengesteld. Vertrek op zondag 2 september en terugvlucht woensdagavond 5 september. Verblijf in het prachtige 4 sterren hotel Garbi, aan het strand van Playa d’en Bossa . Deze trip kost € 540,- (inclusief XXlerator ticket).

bron: www.betribes.com

Meer artikelen

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Laatste Artikel