WooMooN: het ultieme Ibiza feestje

  • Home
  • WooMooN: het ultieme Ibiza feestje

Zoals je weet is Ibiza nog altijd het populairste party eiland ter wereld. Met zoveel feesten, clubs en bizarre line-ups is er elke dag echt van alles te doen op het gebied van stappen. Maar wanneer mensen aan mij vragen wat nou echt een typisch Ibiza feestje is, dan is mijn antwoord zonder enige twijfel WooMooN. Als je ergens echt de ultieme Ibiza vibes wil proeven en je inner hippie vrij wil laten, dan moet je op zondag eens een kijkje nemen in Cova Santa.

WooMooN is een feestconcept afkomstig uit Ibiza, waarbij muziek, kunst en amusement samen worden gebracht. Alleen al de locatie van het feest, Cova Santa, dat midden in de bergen van San José ligt, is zeker de moeite waard.  De venue is om een soort oude rots heen gebouwd, en is deze zomer de thuisbasis van nomadische underground artiesten.

Deze zomer draaien onder andere Audiofly, BEHROUZBLOND:ISHDavíGerman BriganteGoldcapKollektiv TurmstrasseLumMarymoonMonolink (live), Nico StojanNoemaPatrice Bäumel , rampue (live), Rico LoopSerge DevantSuperloungeTrikkValentin Huedo en nog veel meer.

Het eclectische programma is een samenstelling van populaire artiesten van de underground scenes in Mykonos, New York, Los Angeles en het populaire Burning Man festival.

Maar bij WooMooN draait het niet alleen maar om de muziek, het gaat uiteindelijk om de hele ervaring. Denk aan een hippie markt, bijzondere acts, theater, toekomstvoorspellers, enz. Ook zijn er schattige eetkraampjes met alleen maar healthy stuff.

Iedere zondag vanaf 17.00 begint hier het feest buiten en vanaf 00.00 tot 03.00 kan er binnen worden door gedanst.

Is WooMooN een tikkie zweverig? Nogal. Moet je hier naar toe gaan? 200%.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *