WooMoon en Acid Sundays introduceren nieuw feest op Ibiza

  • Home
  • WooMoon en Acid Sundays introduceren nieuw feest op Ibiza

Alle zweefteven opgelet….. Er komt weer een heerlijk nieuw dromerig feestje op ons favoriete party island. Got to love Ibiza. De organisatoren van het populaire WooMoon en Acid Sundays gaan volgende zomer een nieuw feest introduceren: Dancing Into Dreams.

Het feest zal tijdens de zomermaanden naar Ibiza komen en een vaste residency beginnen. Maar voor de gene die last hebben van summerblues en echt niet nog een paar maanden kunnen wachten, hebben we zeer goed nieuws. Het wordt volgende maand al aan de andere kant van de wereld geïntroduceerd, en waar kan dat beter dan in het Mexicaanse party paradijs Tulum! Op 12 januari zal Damien Lazarus samen met zijn vriendjes hier Dancing Into Dreams warm gaan draaien in het fijne Mexico.

Maar even terug naar Ibiza- de vaste dag en locatie is nog onbekend. Wel weten we dat het feest lekker hippie en zweverig zal worden, en volgens de organisatoren streeft het ernaar om een echte fantasie wereld te creëren. Nou dat klinkt wel leuk toch? Ik leg m’n glitters en feestpakkie alvast klaar.

Stay tuned.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *