13.9 C
Ibiza Town

Wisselvallig weekend op Ibiza

Moet lezen

zon-wolkenIBIZA – Bewoners van het eiland hoor je absoluut niet klagen over het weer, maar vakantiegangers des te meer. Andere jaren was eind mei een garantie op spetterend zomerweer, dit jaar is dat wel anders.

Al heel de maand hebben weervoorspellers het zwaar op Ibiza, want er is geen touw aan vast te knopen. Over het algemeen werd er de hele maand optimistisch voorspeld, maar steeds kwamen de voorspellingen niet uit. Van veel neerslag was absoluut geen sprake, maar echt super warm was het ook niet in de maand mei van 2014. En de vele bewolking stond natuurlijk niet op de verlanglijstjes van de toeristen.

Toch zullen zij ook dit weekend nog wat geduld moeten betrachten want er wordt weer flink wat bewolking verwacht en dat is niet fijn als je naar het strand wilt. Na het weekend lijkt het allemaal wat stabieler te worden en dan gaan ook de temperaturen wat omhoog. Maandag durven we een wat betere voorspelling te doen voor de komende week in ons maandagochtend weerpraatje op Ibizavandaag.

Meer artikelen

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Laatste Artikel