Wijn “I love Ibiza” van de schappen

  • Home
  • Wijn “I love Ibiza” van de schappen

iloveibizaEen van de lokale kranten publiceerde onlangs een artikel dat een Franse wijn werd verkocht in flessen die het logo “I love Ibiza” droeg. De eigenaar van het bedrijf dat ze promoot heeft de flessen uit de handel gehaald.

Er werd verteld dat het gebruik van de tekst uitsluitend bedoeld was voor promotionele doeleinden. Ana López woont al vijftien jaar op Ibiza en is betrokken geweest bij verschillende projecten met betrekking tot de woningmarkt en het toerisme, maar dit is de eerste keer dat zij een onderneming van deze aard exploiteerde. Ze legde uit: “Ik heb geen poging gedaan mensen te bedriegen of om grote hoeveelheden wijn te verkopen, het was gewoon een marketing techniek.

De flessen zijn afgesloten met een glazen stop in plaats van een kurk, en de bedoeling was dat de klanten de fles zou kunnen gebruiken als een aandenken als ze eenmaal de inhoud hadden opgedronken “. Waar ze niet op had gerekend is dat een verkooppunt, een benzinepomp, de wijn in de schappen legde naast echte wijnen van Ibiza zoals Can Rich en sa Cova, vergezeld van een mededeling dat het “biologisch producten van Eivissa ” zouden zijn. Dit is natuurlijk niet van toepassing op een wijn die uit Frankrijk komt. Ze vervolgt dat ze het verzet van de lokale wijnkelders kon begrijpen. Als het project succesvol was, wilde ze ook producten op de markt zetten zoals “Ik hou van Madrid” of “I love Barcelona” op luchthavens. Het hele project is nu stopgezet.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *