Wietplantage en 2 kilo wiet ontdekt in San Antonio

  • Home
  • Wietplantage en 2 kilo wiet ontdekt in San Antonio

wiet Lokale politie agenten en de Guardia Civil van San Antonio hebben twee kilo marihuana knoppen klaar voor verkoop in beslag genomen. De wiet werd gevonden in een gebouw in de wijk ses Paisses, zo meldt de gemeente in een persbericht.

De agenten arresteerden twee Spaanse mannen die ervan worden verdacht te handelen in het spul. Dit was een nieuwe gezamenlijke politieoperatie van de lokale politie en de Guardia Civil, die heeft geleid tot het ontmantelen van de plantage, die was gevestigd op het dak van een gebouw in de omgeving. Naast de planten werd er ook speciale apparatuur aangetroffen om de planten in de groei te stimuleren.

Na enkele dagen van onderzoek, werd besloten tot de operatie waarin de plantage werd ontmanteld. De aangehouden mannen gebruikte de nieuwste technologie voor de verzorging van de cannabis planten, zoals hoge-capaciteit elektrische apparatuur en apparatuur voor het regelen van de bewatering van de planten. Onder deze omstandigheden is de opbrengst hoog te noemen als de planten eenmaal zijn uitgebloeid. In hetzelfde pand werden ook spullen aangetroffen voor het oogsten van de wiet, weegschalen en andere zaken.

Beide aangehouden mannen zullen zich voor de rechter moeten verantwoorden voor hun daden.

wiet-san-antonio
Het door de politie inbeslag genomen spul.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *