16.2 C
Ibiza Town

Wie maakt de duinen schoon

Moet lezen

flamingos-salinasSALINAS – De overheid beschuldigt het bedrijf Ibifor ervan dat ze in hun afspraken over het reinigen van de omgeving van het strand Salinas niet nakomen. Ibifor zegt echter dat dit buiten hun bevoegdheid valt.

Ibifor heeft een overeenkomst met de gemeente voor het schoonhouden van de stranden en de gemeente is van mening dat ook de duinen en het natuurgebied achter de stranden onderdeel zijn van het gebied. En hoewel het buiten de afspraak valt volgens Ibifor, reinigt het bedrijf één keer per week in alle vroegte het gebied achter de stranden. Maar in de zomermaanden is dat een druppel op de gloeiende plaat. Als het gebied echt schoon gehouden moet worden dan is de inzet van meer personeel nodig volgens Ibifor. En omdat het niet bij de afgesproken werkzaamheden zou horen dient de gemeente de extra mankracht te verzorgen.

Intussen is de wethouder voor Milieu Ibiza, Pepa Costa, bezig om de zaak tot in de puntjes uit te zoeken. Hij hoopt op zeer korte termijn precies te kunnen vertellen waar en bij wie de verantwoordelijkheid ligt.

Meer artikelen

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Laatste Artikel