West End geterroriseerd door bendes

  • Home
  • West End geterroriseerd door bendes

westend-san-antonioSAN ANTONIO – Ondernemers in het uitgaansgebied West End in de gemeente San Antonio klagen over oost-Europese bendes die het gebied terroriseren. De bezoekers van het gebied worden bestolen, bedreigd en geïntimideerd en de politie is in geen velde of wegen te bekennen.

[s2If !is_user_logged_in()]

Meer lezen? Als je bent ingelogd kan je het hele artikel lezen.
Nog geen account? registreer je dan nu!

[/s2If]
[s2If current_user_can(access_s2member_level1)]

Criminaliteit is iets dat onlosmakelijk verbonden lijkt aan het uitgaansgebied West End in San Antonio deze zomer en de ondernemers in het gebied klagen dat de politie niets doet of zelfs geheel niet aanwezig is. Er is sprake van een grote bende met voornamelijk Roemeense leden die niets uit de weg gaan om een centje extra te verdienen. Ze maken zich volgens de horeca ondernemers schuldig aan beroving, zakkenrollerij, drugshandel, intimidatie en bedreigingen. De bende zou bestaan uit 30 tot 40 mensen, waaronder zich naast Roemenen ook Marokkanen bevinden. Zodra de avond valt stroopt de bende het gebied af op zoek naar portemonnees en smartphones.

Toeristen die eenmaal een keer slachtoffer zijn geworden blijven de rest van hun verblijf op het eiland weg uit het gebied en dat is een enorme schadepost voor de horeca uitbuiters.

San Antonio kampt al sinds jaar en dag met een gigantisch imago probleem. De stad is een favoriete plek voor de low class Britten om hun vakantie te vieren. Ondernemers speelden daar op in door te adverteren met Engelse teksten en door goedkope drank aan te bieden.
[/s2If]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *