Weer wijzigingen bij CanalDigitaal

  • Home
  • Weer wijzigingen bij CanalDigitaal

ibizatelliteCanalDigitaal biedt op 22 november nieuwe geforceerde SD- en HD-zenderlijsten aan. Ontvangers van de merken Philips en M7 en een groot aantal andere ontvangers laden deze lijsten automatisch in.

Overzicht van de wijzigingen:
De uitzendfrequentie van RTL5 HD is veranderd. De nieuwe frequentiegegevens om de zender handmatig in te laden zijn: ASTRA 23,5 11.856 V 27.500 2/3 8PSK.

De zender Penthouse HD 1 verdwijnt met ingang van 27 november. Ter vervanging komt Hustler TV in HD, die al vanaf 22 november wordt doorgegeven. Deze HD-versie van Hustler TV zendt iedere dag uit vanaf 00:00. De versie van Hustler TV in standaard digitale kwaliteit is de hele dag door te zien. Op Penthouse HD 1 is tot 27 november een tekst in beeld zien waarin wordt aangegeven dat u de zender Hustler TV HD – indien nodig – handmatig kunt toevoegen met de volgende gegevens: ASTRA 23,5 11.914 H 27.500 3/4 QPSK.

RTL8 HD wordt vanaf 27 november voortaan 24 uur per dag doorgegeven. Voorheen stopte de doorgifte om middernacht.

Drie regionale tv-zenders zijn met ingang van 22 november vanaf 00.00 tot 06.00 uur in de ochtend niet meer te ontvangen. Het gaat om de zenders Omroep Zeeland, Omroep Brabant en TV West. Op deze regionale zenders worden ’s nachts herhalingen van daguitzendingen uitgezonden. U mist dus geen unieke onderdelen uit de programmering.

Bron: Ibizatellite

Posted in Al het nieuws Muziek

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *