Weer week #51: regen

  • Home
  • Weer week #51: regen

weerbeeld-week-51-2016IBIZA – Het weer op Ibiza lijkt verruild met dat wat er normaal op het programma staat voor Nederland. In jaren tijd is er in de late herfst niet zoveel regen gevallen. En het is nog niet klaar met de neerslag.

[s2If !is_user_logged_in()]

Meer lezen? Als je bent ingelogd kan je het hele artikel lezen.
Nog geen account? registreer je dan nu!

[/s2If]
[s2If current_user_can(access_s2member_level1)]
De eerste dag van week 51 op Ibiza begint zoals de laatste dag van vorige week eindigde gisteren: met regen, veel regen. De welhaast onophoudelijke stroom van neerslag gaat vandaag gewoon gestaag door. Bij een matige temperatuur van 16 graden maximaal wordt het een kletsnatte dag en zal de neerslag ook weer gepaard gaan met onweer.

Dinsdag begint al niet anders dan de afgelopen dagen en bovendien trekt de wind dan weer flink aan. De temperatuur zal moeite hebben om de 15 graden te bereiken op het warmst van de dag. Woensdag en donderdag zien er iets beter uit en dan zal de zon zich ook af en toe laten zien, maar warmer dan 16 graden zal het niet worden. Bovendien blijft er een goede kans op neerslag.

Vrijdag lijkt het weer pas weer iets stabieler te worden en krabbelt het kwik naar 16 graden Celsius; een weerbeeld dat zich in het komende weekend herhaalt.
[/s2If]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *