15.4 C
Ibiza Town

Weer week 37

Moet lezen

strandweerIBIZA – Hoewel we de eerste dag van de week met wat bewolking starten, ziet het er voor de rest van de week best wel weer goed uit. Morgen en overmorgen zijn er nog wat verdwaalde wolken maar verder is het de zon die zich hele dagen zal laten zien.

Zomers op Ibiza zijn lang, warm en droog. Al maandenlang is er geen sprake van enige neerslag van betekenis op het eiland en ook deze week ziet het er slecht uit voor liefhebbers van neerslag. Zonaanbidders kunnen daarentegen hun hart weer ophalen want de hele week wordt het weer prachtig en warm zomerweer. De temperatuur zal dagelijks tenminste de dertig halen en op sommige plaatsen zelfs 33 graden. Van serieuze wind is geen enkele sprake, want harder van 20 kilometer per uur zal het niet gaan waaien.

De temperatuur van de zee blijft daardoor voorlopig ook nog wel even aangenaam: rond de kust van Ibiza schommelt deze tussen de 26 en 27 graden. Door de stand van de zon in september is de UV factor wel aan het dalen. Deze is in het begin van de week zeven en zal donderdag en vrijdag dalen naar 6.

Al met al geen weer om over te klagen en ook op lange termijn is er voorlopig geen grote verandering voorzien.

[embedplusvideo height=”426″ width=”600″ editlink=”http://bit.ly/1qvR8k7″ standard=”http://www.youtube.com/v/bYOlIsjri7Y?fs=1&vq=hd720″ vars=”ytid=bYOlIsjri7Y&width=800&height=526&start=&stop=&rs=w&hd=1&autoplay=0&react=1&chapters=&notes=” id=”ep5309″ /]

Vorig artikel
Volgend artikel

Meer artikelen

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Laatste Artikel