15.4 C
Ibiza Town

Weer blijft stabiel

Moet lezen

ibiza-weer-logo-Iedere poging een spannend weerbericht voor Ibiza te publiceren met sneeuwstormen, overstromingen of enorme vorst, lijken deze winter tot nog toe te stranden. En deze week in het ook al niet anders.

De hele week is het rustig en stabiel weer met middagtemperaturen tussen de 17 en 19 graden. Woensdag en donderdag zo nu en dan wat bewolking, maar de rest van de komende week kunnen we weer flink wat zon uren noteren. De nachten zijn inmiddels wel wat frisser geworden, maar het kwik zal niet onder de 12 graden dalen in de koudste nacht deze week.

Ook van de wind hoeven we de komende week op Ibiza geen bijzondere dingen te verwachten, meer dan een lichte bries zal er niet te melden zijn. Alleen volgende week maandag zal de wind iets aantrekken.

Cam weerstation
Weerbeeld Ibiza op 18 december (born: ibizaweer.nl)

Zaterdag 22 december 2012 zal, als de wereld nog bestaat, het kwik tot een aangename 18 graden stijgen en hebben we al weer de kortste dag van het jaar achter de rug. Vanaf 22 december zal het iedere dag ongeveer twee minuten langer licht zijn. Dit verschijnsel houdt aan tot 21 juni, de dag waarop de zomer begint en het daglicht het langste is. In de onderstaande tabel kan je precies zien hoe dit verloop is.

Dit weerbericht voor week 51 van het jaar 2012 is mogelijk gemaakt door de waarnemingen van het eigen weerstation van Ibizavandaag. Dit station is gesitueerd in de gemeente Sant Rafael. Als je meer over het weer op Ibiza wilt weten, bezoek dan eens www.ibizaweer.nl waar alle waarnemingen realtime gepubliceerd worden. Daarnaast kan je het actuele weerbeeld bekijken via de 2 webcams die op het dak van de redactie gemonteerd zijn.

daglengte

Meer artikelen

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Laatste Artikel