Wanhopige bareigenaar

  • Home
  • Wanhopige bareigenaar

oscar-costaSAN ANTONIO – Oscar, van Spaanse komaf, heeft al heel erg lang een bar in het uitgaansgebied van San Antonio, West End. En Oscar heeft dit seizoen een serieus probleem.

Wat is er aan de hand? Oscar Costa runt een muziekbar in West End. En als de zomer aanbreekt dan is er een flinke concurrentie in het gebied. Iedereen wil natuurlijk graag gasten binnen hebben. En Oscar had daar zo zijn eigen manier voor: zittend op een barkruk voor de deur van zijn zaak vertelde hij aan langslopende toeristen waarom ze toch vooral bij hem naar binnen moesten gaan. Promotie van je eigen zaak, daar is niets mis mee toch… Maar in de gemeente San Antonio is er naast een drankverbod op straat ook een promotieverbod. In eerste instantie natuurlijk bedoeld om al die vervelende en opdringerige ticketverkopers te weren en de toerist wat rust te gunnen als deze door San Antonio slentert.

Maar nu blijkt de sterke arm het promotieverbod nóg serieuzer te nemen dan gevreesd werd, waardoor Oscar dus ook niet meer mag promoten. Voor de deur van zijn eigen zaak. Goed bezig daar in die Engelse enclave.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *