Walking Ibiza staat weer op de agenda dit weekend

  • Home
  • Walking Ibiza staat weer op de agenda dit weekend

walking-ibizaOp 16 oktober 2013 vertrok Toby Clarke voor zijn nieuwste Ibiza avontuur: een wandeling rondom heel Ibiza in 11 dagen. De wandelingen deelt Toby nu in verkorte routes. Proef het andere Ibiza, samen met de ervaringen van Toby Clarke.

Op vrijdag 29 november staat er een wandeling gepland met de kwalificatie – Medium + + van 14 km allemaal op goede paden en het vertrek is van het strand van San Miguel op 10:00. Kan je op vrijdag niet, dan is er op zaterdag 30 november een medium route met een afstand van 9 km allemaal op goede paden. Vertrek vanaf het Aguas Blancas strand om 13.00 uur

Gedurende de hele winter zal er iedere vrijdag gewandeld worden met Toby en bovendien staat er iedere laatste zaterdag van de maand ook nog één op het programma. Voor je deelname vraagt Toby het belachelijke bedrag van 10 euro en als je in het bezit bent van een hond kan deze natuurlijk mee, mits deze goed omgaat met soortgenoten.

De lunch wordt geserveerd aan de finish op vrijdag; geef wel aan als je mee wilt eten omdat er een tafel gereserveerd moet worden. Voorafgaand aan de wandeling zaterdag zal er een vrijblijvende lunch zijn in Anitas Bar.

WAT MEE TE NEMEN 
– een kleine rugzak voor: 
– ten minste 1,5 liter water 
– wat snacks 
– goede schoenen (géén nieuwe!) 
– hoofdbescherming 
– zwemspullen? 
– dunne regenjas, voor het geval .

De organisatie heeft een aansprakelijkheidsverzekering, ook fijn om te weten.

Meelopen? Dat kan:

Toby 
t 608 692 901 www.WalkingIbiza.com

Facebook: https://www.facebook.com/WalkingIbiza

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *