15.4 C
Ibiza Town

Vrouw steekt zichzelf in brand in ziekenhuis

Moet lezen

vrouw-in-brandEen patiënt in de acute psychiatrische afdeling van het ziekenhuis Can Misses heeft zichzelf, kennelijk per ongeluk, in brand gestoken.

De vrouw stak zichzelf in brand toen ze een aansteker gebruikte in haar kamer. Zij is overgebracht naar het brandwondencentrum van het Fe ziekenhuis in Valencia. Het incident is gemeld aan de functionele eenheid van Risk Management voor Patient Safety. Daarnaast komt er een onderzoek om de veiligheid van patiënten te verbeteren waar mogelijk, zo bevestigde gisteren de GGD Ibiza en Formentera.

Het incident vond plaats in de ochtend van 23 november, twee dagen nadat de vrouw was opgenomen in de Acute Psychiatrische Unit van het Can Misses ziekenhuis. Volgens de versie van het ziekenhuis, kwam een verpleegster in de kamer van het slachtoffer. De verpleegkundige hoorde hoesten dat uit de badkamer kwam en trof de vrouw aan die in brand stond. Hij waarschuwde onmiddellijk de ER en het slachtoffer werd meteen verplaatst naar de IC van het ziekenhuis waar zij werd gestabiliseerd voor vervoer naar Valencia.

Meer artikelen

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Laatste Artikel