Vrijspraak Boschenaar

  • Home
  • Vrijspraak Boschenaar

4000-euroDEN BOSCH – Hij had 4.000 euro aan contanten bij zich. Onderweg naar Ibiza probeerde een Bosschenaar (30) op Eindhoven Airport begin dit jaar de marechaussee ervan te overtuigen dat het gewoon zijn eigen geld was.

Hij moest alles inleveren bij een douane controle omdat hij het zou willen witwassen, begin vorig jaar. Donderdagmiddag stond de man terecht bij de politierechter. De 4.000 euro zou bestemd zijn voor appartementen waarvan zijn vader eigenaar is. “Ik moest een paar mensen betalen.”, zei de 30 jarige tegen de rechter. Opvallend is dat gewaarschuwde leden van de marechaussee destijds niks te horen kregen over de appartementen. De Bosschenaar vertelde een verhaal dat verdacht werd gevonden.

Hij liet zich tijdens de rechtszaak terzijde staan door advocaat Yannick Quint. De advocaat liet donderdag de vader van de verdachte een verklaring afleggen. De man bevestigde dat zijn zoon op Ibiza contant moest afrekenen. Mede op basis daarvan werd de Bosschenaar vrijgesproken en krijgt hij het geld terug.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *