Vrijmibo aflevering veel

  • Home
  • Vrijmibo aflevering veel

vrijmibo-champagneIBIZA – Aangename verrassingen op de burelen van de redactie, maar wellicht wat vroeg op de vrijdagmiddag. Twee prachtige houten dozen waarvan er één reeds geopend is en ook meteen soldaat gemaakt.

We kregen een Veuve Clicquot met een inhoud van 6 liter; alleen het openen van de houten kost was al een klus op zich. Veuve Clicquot is na Moet & Chandon de meest gedronken champagne ter wereld. Het is een schitterende brut champagne met een fijne, romige mousse, een fijne balans en een lange afdronk met daarin onder andere iets van honing, brioche en gedroogd fruit.

En nu we toch bezig zijn moeten we eerlijk bekennen dat ook de tweede kist waarschijnlijk niet gesloten blijft. Daarin treffen we dan wel een kleinere maat, maar o zo lekkere 3 liter Laurent Perrier Brut. Niet onaardig toch? De gulle gever heeft een glaasje meegedronken, maar wilde verder graag anoniem blijven. Wat we jullie wel kunnen vertellen is dat er iets moois aan zit te komen. En dat moet je vieren nietwaar?

¡Salud!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *