Vrijdag wandeling

  • Home
  • Vrijdag wandeling

vrijdagwandelingIBIZA – Met grote regelmaat organiseert Lucien Lecarme op Ibiza interessante en avontuurlijke wandelingen. Zo ook aanstaande vrijdag weer.

San Carlos blues : la Vida Payesa & the hidden pearl
Deze hike gaat van start op het plein voor de kerk van San Carlos om 13.30. Het is een wandeling over het platteland waarbij je langs een geheel gerestaureerde boerderij komt die ook als museum dient. Je leert onderweg over de oude boeren gebruiken en rituelen, de landbouw en het (bij)geloof van de oude bewoners van het eiland. De tocht wordt voortgezet op zoek naar een verborgen pareltje, het kleine paradijselijke strand van Cala Mastella. Hier zal het gezelschap op een super mooi plekje bij het water wat snacken, lunchen en bijkomen. De terugweg is ook ongeveer 1,5 uur en natuurlijk gaan de deelnemers bij Bar Anita lekker genieten van de tapas en een Canya !

Deze wandeling is medium, duurt ongeveer 3 uur, is 9,4 km. We starten om 13.30 vanaf het plein voor de kerk van St. Carlos. De organisatie vraagt een donatie voor deze wandeling.

Neem voor deze wandeling het volgende mee :
– goede wandelschoenen of wandel sandalen
– minimaal 1,5 liter water
– wat te eten voor onderweg
– Hoed of petje en zonnebrandcreme, en warme kleding !
Voor meer info over deze wandeling of Hiking Ibiza bel Lucien Lecarme 602544272

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *