Vriendschap komt man duur te staan

  • Home
  • Vriendschap komt man duur te staan

alcohol-testerTijdens een op woensdag jongstleden gehouden verkeerscontrole aan de Avenue Sant Agusti gebeurde er iets opmerkelijks. Bij de controle werden de bestuurders van de aangehouden voertuigen gecontroleerd op drankgebruik. De politie controle in totaal 35 bestuurders op alcohol gebruik in het verkeer.

Eén van die bestuurders blies 0,60 miligram per uitgeademde liter lucht en was hiermee in overtreding. Het voertuig moest blijven staan want de man kreeg ter plaatse een rijverbod opgelegd. De verdachte kreeg het advies van de dienstdoende agenten om de auto door een kennis op te laten halen zodat deze niet de hele nacht ter plaatse hoefde te blijven staan.

De vriend van de man werd gebeld en was redelijk snel ter plaatse. De agenten lieten, eigenlijk uit nieuwsgierigheid, de aangekomen vriend ook even blazen op het ademanalyse apparaat. En wat bleek: de man scoorde een promilage van 1,16 miligram per uitgeademde liter lucht. De vriendschap komt de man dus duur te staan. Wie beide bekeuringen gaat betalen is bij de redactie van Ibizavandaag vooralsnog niet bekend.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *