Voorlichting overheid in strandfilmpje

  • Home
  • Voorlichting overheid in strandfilmpje

govern-balearsBALEAREN – De lokale overheid van de Balearen heeft een korte voorlichtingsfilm gemaakt voor iedereen die de stranden bezoekt deze zomer op de eilanden.

In het filmpje wordt er aangeraden om altijd zonnebrand te gebruiken, goed op kinderen te letten en niet te ver uit de kust te gaan als je gaat zwemmen in de zee. De gele boeien in zee geven aan tot waar het veilig is om te zwemmen. Ook worden de vlaggen aan de stranden nog maar eens genoemd waarbij groen de betekenis heeft dat alles veilig is, geel dat opletten geboden is en bij rood is het verboden om te zwemmen. Wellicht ten overvloede weet de overheid te melden dat je in geval van nood het nummer 112 dient te bellen. De meeste receptionisten achter het nummer spreken goed Engels.
[embedplusvideo height=”526″ width=”800″ editlink=”http://bit.ly/1koKe8g” standard=”http://www.youtube.com/v/K5e65PIO6Kc?fs=1&vq=hd720″ vars=”ytid=K5e65PIO6Kc&width=800&height=526&start=&stop=&rs=w&hd=1&autoplay=0&react=1&chapters=&notes=” id=”ep3517″ /]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *