Volle straten in San Antonio tijdens Pintxa 2014

  • Home
  • Volle straten in San Antonio tijdens Pintxa 2014

pintxas-week-2Gisteren was het de tweede donderdag van de Pintxa San Antonio 2014 en dat was bijzonder goed te merken in de stad. Bij alle deelnemers was het gisteren bijzonder vol.

Je kon eigenlijk precies zien welke zaken er deelnemer waren want voor de deur van iedere zaak die deel uitmaakt van één van de Pintxa routes was het druk. En niet alleen op straat, want bij sommige zaken was het zo druk dat je er amper naar binnen kon. De Pintxa San Antonio 2014 is pas twee weken onderweg en nu kunnen we al spreken van een zeer groot succes. De 60 deelnemende zaken presenteren voor twee euro een pintxa met een tapbiertje of een glas wijn. Enkele uitzonderingen, want sommige deelnemers presenteren een dubbele tapa met een glaasje bier of wijn en hiervoor dient dan vier te worden betaald.

Wie zelf wil gaan proeven kan iedere donderdagavond vanaf 20.00 uur terecht bij de deelnemende zaken in San Antonio. Op 27 maart is de laatste Pintxa donderdag en kort daarna zal de winnaar van dit jaar bekend gemaakt worden.

Bon profit!

pintxa-2014-ibz

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *