Volle bak bij Xperience

  • Home
  • Volle bak bij Xperience

ibiza-xperienceAMSTERDAM – Over 2 weken zullen de deuren van de eerste IBIZA XPERIENCE open gaan. De Heineken Music Hall zal 2 dagen lang stralen van geluk en blijheid, want de locatie zal bol staan van Ibiza gerelateerde zaken.

Je kunt in de Heineken Music Hall straks 18 uur per dag shoppen, chillen en swingen en er een echt vakantiegevoel opdoen. Er is van alles te vinden en voor ieder wat wils. Van fashion tot power boat en van huwelijk tot droomhuis.

De gehele Heineken Music Hall (ruim 4.000m2!) is afgeladen met stands, kraampjes en veel, heel veel artiesten. Terwijl je gezellig aan het rondlopen bent over de beurs, zullen DJ’s uit Ibiza hun muziek laten horen. Verder is er een enorme luxe IBIZA LOUNGE ingericht op de 1e verdieping, waar ook weer andere artiesten optreden en je terecht kunt voor een hapje en een drankje. Of sluit je ogen, geniet en waan je een hippie op Ibiza in de Happy Hippy Chill Out.

Om iedereen een goede, eerste kennismaking te gunnen zal de beurs op zowel 6 als 7 maart geopend zijn voor publiek van 10:00 tot 22:00 uur. Kaarten kosten in de voorverkoop €12,50. Voor wie er na 12 uur nog steeds geen genoeg van kan krijgen is er op beide dagen een exclusieve after party, welke live zal worden uitgezonden op Ibiza Global Radio. DJ’s zijn o.a. Miguel Garji, Anna Tur, Roog en Lucien Foort. Voor de after party zijn aparte kaarten verkrijgbaar via de site.

Kijk voor meer informatie op www.ibizaxperience.eu of op www.facebook.com/ibizaxperience

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *