Voel de wind in je haren en ontdek traditioneel Ibiza met de Vespa, Quad of auto

  • Home
  • Voel de wind in je haren en ontdek traditioneel Ibiza met de Vespa, Quad of auto

Ibiza is nog altijd één van de favoriete vakantiebestemmingen onder Nederlanders om in de zomer naar toe te gaan. Maar behalve de mega party’s en wereldberoemde DJ’s die het eiland elk seizoen weer te bieden heeft, komen er ook heel veel toeristen af op het schitterende landschap van Ibiza. Met haar azuurblauwe water, witte zandstranden, mooie zonsondergangen en prachtige kliffen is Ibiza een waar idyllische paradijs dat je sowieso moet verkennen wanneer je hier op vakantie gaat. Het zou namelijk zonde zijn als je hier alleen naar toe komt om je gezicht te laten zien in de populaire restaurants en clubs, zonder kennis te maken met het echte authentieke Ibiza.

Je hebt het ons vast al wel eens horen zeggen – dat je tijdens je vakantie op het eiland eens het traditionele Ibiza moet ontdekken. We bedoelen hiermee dat we je willen laten zien dat er zoveel meer is op Ibiza dan waar het eiland voor veel mensen bekend om staat. (Ja alle party people, Ibiza biedt zeker meer alleen feesten. Er is veel meer dan Ushuaïa, te dure cocktails, en een pil nemen in de club.)

Alleen veel mensen weten dat stukje Ibiza niet te vinden. Maar het authentieke Ibiza leeft nog steeds. Reis af naar dorpen zoals Sant Carles, Santa Gertrudis of Sant Mateu, en zie een andere, traditionele kant van het eiland.

Stap in de auto en reis via de secundaire wegen het eiland af. Kijk naar buiten en geniet van de schitterende natuur. Ga eten bij traditionele restaurants tussen de groene landschappen, en ontmoet de lokale eilandbewoners.

(Bekijk anders even onze autoverhuur pagina op de website voor scherpe prijzen en fijne aanbiedingen voor het huren van een auto.)

Maar wat natuurlijk ook een leuke aanrader is, is om eens met een scooter het eiland te verkennen! Denk aan een mooie Italiaanse Vespa bijvoorbeeld en maak samen met je vrienden de eilandtour van je dromen. Mooie momenten en foto’s gegarandeerd… hallo likes op je instagram!

De adrenalinejunkies onder ons zouden ook met een buggy het eiland af kunnen crossen. Met deze giga gave quads heb je sowieso de tijd van je leven!

Posted in Al het nieuws Column

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *