12.8 C
Ibiza Town

Viertal aangehouden voor 20 inbraken

Moet lezen

20-inbrakenIBIZA STAD – De nationale politie en de lokale politie op Ibiza hebben in de afgelopen weken drie mannen en een vrouw aangehouden die er van verdacht worden 20 inbraken te hebben gepleegd. Het roversclubje brak in in woningen en voertuigen.

Als je onlangs te maken hebt gehad met inbraak dan kan je op de avenida de la Paz op het politiebureau komen kijken of jouw spullen terecht zijn want er is nogal wat aangetroffen bij de vier zoals fietsen, motorhelmen en zelfs complete koffers.

Op 7 april betrapte een voorbijganger een man en een vrouw die spullen aan het stelen waren uit een auto, dus belde hij de politie, die hen arresteerde.  Afgelopen vrijdag (11 april) zagen agenten van de Nationale Politie  dezelfde dief die ze enige dagen ervoor al gearresteerd hadden. Hij werd voor een tweede keer betrapt op diefstal samen met een vriend en wederom aangehouden. Het tweetal wordt ook verdacht van zes autoinbraken. Bij huiszoeking bleken er nogal wat goederen in huis te liggen die waarschijnlijk van diefstal afkomstig zijn.

Meer artikelen

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Laatste Artikel