Vier sterren hotel Santa Gertrudis

  • Home
  • Vier sterren hotel Santa Gertrudis

hotel-gertrudisSANTA GERTRUDIS – Het dorp Santa Gertrudis heeft de eer het eerste stedelijke vier sterren hotel te mogen openen. In juni zal het hotel van start gaan.

Ibicenco Santi Tur zal samen met zijn broer Juan Antonio in dit zakelijke avontuur stappen. Het is volgens Tur de bedoeling dat het boutique hotel een kwaliteitsproduct gaat worden in het dorp.

Het hotel zal worden gevestigd in de calle Vénda de sa Picassa. In december werd er gestart met een grondige renovatie van het pand. Jordi Carreno is verantwoordelijk voor het interieur van het hotel wat straks over tien kamers zal beschikken die plaats gaan bieden aan maximaal 60 gasten.

De opening is gepland voor 1 juni, maar afhankelijk van de voortgang van de werkzaamheden kan dit mogelijk iets eerder of later worden. Het nieuwe hotel biedt werkgelegenheid voor vijftien personen. De doelgroep van het hotel is de gedifferentieerde toerist die de voorkeur geeft aan kwaliteit. Er is een zwembad aanwezig en een café met een terras. De mediterrane keuken zal zich specialiseren in lokale producten. Ook is er een lounge waarin congressen gegeven kunnen worden.

[googlemap lat=”39.00012174821194″ lng=”1.429247260093689″ align=”undefined” width=”495px” height=”225px” zoom=”17″ type=”G_NORMAL_MAP”]39.000122,1.429247[/googlemap]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *