15.4 C
Ibiza Town

Verwennerij tijdens je verblijf op Ibiza

Moet lezen

Verandering van weer

Natuurschoon op Ibiza

Maskergate gaat maar door !

(advertorial)

ibizacare-conciergeAls je straks op vakantie komt naar Ibiza, dan heb je wellicht geen zin om behalve je vlucht en je verblijf van alles en nog wat te gaan regelen. Beter verwend dan verwaarloosd toch?

Waarom zou je ook veel tijd en energie stoppen in het zoeken van een goede masseur, een chef kok die bij jou in de villa komt koken of andere zaken als er een partij is met enorme ervaring op Ibiza. Een partij die bovendien een gigantisch netwerk heeft en daardoor over al het denkbare kan beschikken wat jouw verblijf op Ibiza een stukje aangenamer zal maken straks. We spreken over IbizaCare, de online concierge service van Ibizavandaag.

IbizaCare begint waar anderen ophouden, want “nee” verkopen doen we niet bij IbizaCare. Van private jet (wereldwijd!) tot scooter en van kinderoppas tot boodschappenservice. Alle aangeboden diensten kunnen eenvoudig en van tevoren online geboekt worden via de website van IbizaCare, zodat jij er van verzekerd bent dat het je aan niet ontbreekt gedurende je verblijf op het eiland.

Het aantal aangeboden diensten van IbizaCare kunnen we onmogelijk allemaal bespreken hier, dus we nodigen je van harte uit om eens een kijkje te nemen op de zeer uitgebreide website die na 2 succesvolle seizoenen van het bedrijf deze winter in een heel nieuw jasje is gestoken: www.ibizacare.com

Meer artikelen

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Laatste Artikel