Verwennerij bij Can Lluc

  • Home
  • Verwennerij bij Can Lluc

can lluc-wellnessIn de heuvels net even buiten San Rafael vinden we Can Lluc, een prachtig resort waar luxe geen extra is maar een standaard. Verwennerij pur sang.

Het resort is van alle denkbare luxe voorzien en is niet alleen als vakantie accommodatie te boeken. Via IbizaCra kan je er ook terecht voor een heerlijke wellness dag. Een hele dag lang verwend worden..

Je wordt op Ibiza opgehaald door een auto met chauffeur, ongeacht je verblijfplaats op het eiland. Vervolgens wordt je naar Can Lluc gebracht waar de professionele crew het overneemt van de chauffeur en je welkom heet met een glas goede Cava. Op het resort heb je toegang tot alle faciliteiten zoals sauna, whirlpool, zwembad en zonneterrassen. Als de tijd daar is, zal je worden uitgenodigd om plaats te nemen aan tafel om een zeer uitgebreide lunch te genieten (vlees of vis naar keuze). De opstelling van de tafels is adembenemend en voor de bereiding van de lunch heeft Can Lluc alleen de beste chefs in dienst genomen.

Na de lunch (alles inbegrepen, ook de wijn), zal het personeel je begeleiden naar de massage kamer. De ontspanningsmassage neemt ongeveer een uur in beslag en hierna is het tijd om nog wat te drinken en na te genieten van de massage.

Onze privé chauffeur zal je weer ophalen bij Can Lluc en je terugbrengen naar je eigen accommodatie. Alle kosten gedurende de hele dag zijn inbegrepen: drankjes, lunch, wijn, massage, vervoer en uiteraard het gebruik van alle faciliteiten van Can Lluc.

De speciale prijs die IbizaCare in samenwerking met Ibizavandaag kan bieden voor dit arrangement is:
Weekdagen: van € 325.-, voor € 245.-
Weekend dagen: van € 365.-, voor € 275.-

De prijs is per persoon, betaling vooraf. Het minimum aantal personen voor dit arrangement bedraagt 2.

Betaling kan met iDeal, creditcard of Paypal. Boekingen via IbizaCare.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *