Vertragingen door storm

  • Home
  • Vertragingen door storm

crosswind-landingIBIZA – Wie naar buiten kijkt op Ibiza zal het niet vermoeden, maar het vliegverkeer richting Nederland loopt een flinke vertraging op door de storm die over het polderland woedt.

De vertragingen zijn heen en weer, want de meeste toestellen die op Nederland vliegen moeten er eerst vandaan zien te komen. De vlucht van Ibiza naar Eindhoven vanmorgen stond al op een goede twee uur en drie kwartier vertraging volgens de borden. Op de website van de luchthaven Eindhoven staat de volgende mededeling:

Dinsdag 31 maart 2015 -Weersomstandigheden (harde wind) kunnen het vliegverkeer op Eindhoven Airport hinderen. Check eindhovenairport.nl voor actuele vluchtinformatie. Ivm weersomstandingheden dient u rekening te houden met een langere reistijd naar Eindhoven Airport.

Ook de vlucht van Schiphol naar El Prat, een veel gebruikte overstap voor reizigers met als eindbestemming Ibiza heeft twee uur vertraging opgelopen. Reizigers die van- en naar Nederland reizen met het vliegtuig wordt geadviseerd om de websites van de luchthaven te raadplegen voordat ze naar de luchthaven vertrekken.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *