Verras je lover en spendeer Valentijnsdag bij Café Montesol

  • Home
  • Verras je lover en spendeer Valentijnsdag bij Café Montesol

Morgen staat Valentijn alweer voor de deur en ook op Ibiza wordt het romantische feest natuurlijk volop gevierd. Heel veel restaurants en hotels op het eiland hebben voor 14 februari zelfs speciale menu’s en aanbiedingen georganiseerd. Zo heeft Café Montesol voor de gelegenheid extra uitgepakt om alle lovers op Ibiza een bijzondere avond te bieden.

Drink een cocktail en lounge in het licht van de kaarsen en de warmte van de open haard. Ervaar de romantische Ibiza vibes en dineer bij het charmante restaurant Vara de Rey. Het restaurant heeft namelijk een spectaculair Valentijns menu samengesteld waar geen één paar nee tegen kan zeggen.

Qua romantiek zit het bij Café Montesol wel goed; de tafels zijn royaal versierd met rozenblaadjes en je dineert met het Dalt Vila (oude ibiza stadje) als decor. Geniet van de champagne en witte chocolade bonbons en vier deze bijzondere avond samen met je geliefde bij het Café Montesol .Voor 45 euro per persoon kan men hier genieten van een overheerlijk drie gangen menu, met onder andere gemarineerde zalm en foie gras. Ook staat er garnalen- en champignon- ravioli op het menu, en als toetje is wordt er een vloeibare cupido van vruchten en chocolade gepresenteerd.

Behalve een diner, nodigt het Café Montesol u ook uit om de nacht met uw partner door te brengen in één van de hotelkamers. Speciaal voor Valentijnsnacht is er een aanbod vanaf 150 euro per nacht.

Dus waar wacht je nog op? Trek je meest mooie outfit aan en maak dit een onvergetelijke Valentijn op the White Isle.!

 

Posted in Al het nieuws Column

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *