Vermiste man gevonden

  • Home
  • Vermiste man gevonden

vermiste-duitserSAN ANTONIO – De Guardia Civil heeft een 72 jarige Duitser die sinds donderdag werd vermist leven aangetroffen. De man was bij bewustzijn maar amper aanspreekbaar.

De Duitser werd gisteren rond 16:00 aangetroffen in de omgeving van Can Germa in een bosrijke omgeving waar hij tegen een muurtje geleund stond. De man, Helmut Georg Mockel, is met een helikopter naar het ziekenhuis in Mallorca vervoerd. Hij was zeer verward en uitgedroogd.

Specialisten van de Rescue Group Speciale Interventie Mountain (Greim), die van Palma waren gehaald hadden zich aangesloten bij de zoektocht in de ochtend. Aan de zoekactie deden zeker 50 mensen mee, waaronder Guardia Civil officieren en lokaal politie personeel, maar ook brandweerlieden, omwonenden en vier speurhonden.

De Duitser, die naar wat nu blijkt maar één vrouw kent op het eiland, verliet zijn woning en raakte verdwaald. Wel had hij telefonisch contact met een maatschappelijk werker in het gezondheidscentrum van San Antonio, die op zijn beurt de hulpdiensten waarschuwde.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *