Verliefd op Ibiza verliest nog meer kijkers

  • Home
  • Verliefd op Ibiza verliest nog meer kijkers

verliefd-op-ibiza-de-serieDe kijkcijfers van Verliefd op Ibiza zijn nu al onder het half miljoen gedoken. Gisteravond keken er 482 duizend mensen naar de serie, terwijl er net daarvoor nog 636 duizend mensen keken naar Lachen om Home Video’s.

SBS6 had de goede hoop dat de serie een hit zou worden en dat is niet zo gek gezien het aantal bezoekers wat de gelijknamige film naar de Nederlandse bioscopen trok. De serie hangt echter aan elkaar van slappe verhaallijnen en slecht acteerwerk. Het publiek blijft dan ook afhaken en de vraag is maar zeer of het tweede seizoen, wat afgelopen zomer op het eiland werd opgenomen, ooit op de buis gaat verschijnen.

RTL 4 is weer de grote winnaar op zaterdagavond. De laatste auditieaflevering van Holland’s Got Talent trekt bijna 2 miljoen kijkers, Volgende Week komt volgens Stichting Kijkonderzoek uit op 860 duizend kijkers.

Nederland 1 trekt 1,3 miljoen mensen met Animal Crackers, De Kwis komt uit op 1,1 miljoen kijkers en Overspel weet 977 duizend kijkers te boeien. Op Nederland 2 is kostuumdrama Downton Abbey goed voor 643 duizend kijkers en trekt Sterren op het Doek 621 duizend kijkers.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *