16 C
Ibiza Town

Vannacht peddelen bij San Juan

Moet lezen

kayak-san-juanTALAMANCA – Wegens het succes van verleden jaar organiseert Anfibios in samenwerking met Sup zone ibiza en Club Sant Josep Acuatic wederom Kayak en Stand Up Paddle activiteiten met de nacht van San Juan.

– San Juan, in de nacht van 23 op 24 juni, wordt vooral gevierd in Valencia en Barcelona, maar ook in de rest van Spanje. Beroemd zijn vooral las Hogueras de San Juan van Alicante, waar allerlei objecten, die van te voren speciaal voor de gelegenheid zijn gemaakt, in brand worden gestoken. Ook in het dorp San Juan de la Britja op Ibiza wordt er een dergelijk traditioneel vuur aangestoken. Het is oorspronkelijk een heidens feest ter ere van de zon en de Spaanse versie van het Midzomernachtfeest. 

Ter gelegenheid van de nacht van San Juan kan je nu dus een unieke kayak of peddeltoch meemaken. Het meetingpoint van deze tocht is op het strand van Talamanca. Er zijn 2 shiften ; om 20.30 om al peddelend de zon in de zee zien zakken en om 22.30 om veilig vanaf het water het vuurwerk en de kampvuurtjes te aanschouwen terwijl je naar live muziek luistert.

Eilandbewoners betalen de speciale prijs van € 15.- en voor dat geld krijg je er ook nog een drankje en een versnapering bij. Opschieten, want er zijn nog maar enkele plekken..

Meer informatie kan je vinden op www.supzoneibiza.com of www.anfibios.com

kayakken-flyer

Meer artikelen

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Laatste Artikel