Vanavond: opening party Amnesia

  • Home
  • Vanavond: opening party Amnesia

De dag is dan eindelijk aangebroken. We hebben er even op moeten wachten maar eindelijk opent de Amnesia weer haar deuren. Deze legendarische club is een van de oudste en populairste van het eiland, en zal vanavond haar seizoen starten met een knaller van een opening party.

Nog nooit was de opening van de Amnesia zo vroeg in het jaar, dus des te meer reden om helemaal los te gaan vanavond op de dansvloer. Maar weet wel, de opening party van de Amnesia is niet voor amateurs. Alleen de ervaren clubganger heeft genoeg energie om hier vanavond om 20.00 te beginnen, en ver tot in de ochtend uren door te dansen.

Op het programma vanavond staan onder andere Luciano, Richie Ahmed b2b Davide SquillaceLuca DonzelliEmanuel Satie and Mathias Kaden b2b Mar-T. Zij zullen allemaal draaien op ‘The Terrace’.

Er zijn nog kaarten beschikbaar! Bij alle kaarten krijg je een gratis drankje en voor 30 euro ben je al binnen bij een van de meest beroemde clubs ter wereld. (Bij een early entry ticket moet je wel voor 23:00 naar binnen)

Posted in Al het nieuws Muziek

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *