Vagabundos keert terug in Space

  • Home
  • Vagabundos keert terug in Space

Vagabundos_SpaceIbiza_1PLAYA DEN BOSSA – Vagabundos bij Space Ibiza! Elke zondag van 7 juni tot 27 september zal de Space weer het toneel zijn van Vagabundos van 20: 00u – 06: 30 uur.

Vagabundos maakt een overweldigende comeback naar Ibiza in 2015 met de overname van het Terras in Space Ibiza op de zondagen vanaf 7 juni tot 27 september.
Beschouwd als een van de meest succesvolle en baanbrekende partijen ooit op het “White Island”, zal het evenement ongetwijfeld weer volle dansvloeren trekken, mede gelet op de optredens van Luciano natuurlijk. De man zorgt voor vuur in het nachtleven van Ibiza, dat mag duidelijk zijn. Een vernieuwde en verlengde relatie tussen het Vagabundos-concept en de meermalen tot beste club van de wereld bekroonde Space Ibiza zal de zondagen voor altijd veranderen in Ibiza. Een verbazingwekkende fusie tussen beroemde Latijnse ritmes en de sublieme geluidsinstallatie zoals  alleen Space Ibiza kan bieden, plus de unieke decoratie van de zalen brengt eigenlijk niets dan goeds naar het eiland.

Officiële Lineup aankondiging komt later deze maand.

Posted in Al het nieuws Muziek

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *