Ushuaïa start haar seizoen met een dubbel weekend ANTS

  • Home
  • Ushuaïa start haar seizoen met een dubbel weekend ANTS

Ushuaïa. Voor veel mensen is dit dé plek waar zij aan denken wanneer ze het woord Ibiza horen. De openlucht venue en party hotel in Playa d’en Bossa heeft door de jaren heen een enorm grote naam opgebouwd, en een middagje Ushuaïa is voor de meeste feestgangers, zowel de echte diehards als de amateurs, niet meer weg te denken uit hun Ibiza vakantie. Van een ‘club’ zo groot als deze verwachten wij dan ook niks anders dan een mega knaller van een opening party. En, alsof ze onze gebeden hebben verhoord, start Ushuaïa met een double opening weekender.

Techno koploper ANTS zal zaterdag 19 mei en zondag 26 mei Ushuaïa overnemen en hebben een line-up op de planning waar je u tegen zegt.

Bekend van haar poolparties overdag en festivalwaardige producties in de avond, wordt deze double weekender gegarandeerd één waar je thuis mee kan komen

Het eerste weekend zullen onder andere de legendarische Andrea Oliva, Apollonia Lawler en Nic Fanciulli achter de DJ booth plaatsnemen, en tech house en techno draaien.

Maar de echte underground liefhebbers kunnen beter op zaterdag 26 mei hun dansskills op Ushuaïa oefenen, aangezien dan niemand minder dan Richie Hawtin, Adam Beyer en Maya Jane Coles op de planning staan. Do you speak techno?

Welk weekend je ook gaat, één ding is zeker: we kunnen niet anders dan een ultra over-the-top party verwachtend. Underground muziek, spectaculaire lasers, fascinerende acts en een schitterende line-up; het ANTS team is klaar voor een sensationele opening.

Ga lekker op tijd naar het feestje, en geniet van een lekkere cocktail aan het zwembad terwijl de DJ’s zich warm draaien. Maar zodra de zon onder gaat, dan gaat het hier pas echt los.

Dus pak je agenda er maar alvast bij want deze Ushuaïa opening sensatie wil en mag je echt niet missen.

Tickets zijn binnenkort verkrijgbaar!

Posted in Al het nieuws Column

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *