13.9 C
Ibiza Town

Twister Jet II aan de ketting

Moet lezen

twisterjet
Foto: twisterjet.com

SAN ANTONIO – De havenmeester van de haven in San Antonio heeft een supersnelle speedboot die gebruikt wordt als attractie waarop het publiek mag meevaren tegen betaling aan de ketting gelegd. De aanleiding was een ongeval afgelopen woensdag.

Bij het ongeval afgelopen woensdagmiddag sloegen negen passagiers en vier bemanningsleden bij een manoeuvre overboord op zee bij Punta Arabi. Geen van allen, waaronder een kind, liepen ernstig letsel op. Maar de autoriteiten achten deze vorm van vermaak dusdanig gevaarlijk dat het een halt toegeroepen moest worden. Op hoge snelheid duizelingwekkende spins maken op zee, dat is wat de klanten te wachten staat. De opvarenden werden woensdag door de reddingsdienst uit zee gehaald, het schip lag half onder water.

Hieronder een promotiefilmpje van het bedrijf zelf:

[embedplusvideo height=”526″ width=”800″ editlink=”http://bit.ly/1zj2bO6″ standard=”http://www.youtube.com/v/hMJA1wJeGuk?fs=1&vq=hd720″ vars=”ytid=hMJA1wJeGuk&width=800&height=526&start=&stop=&rs=w&hd=1&autoplay=0&react=1&chapters=&notes=” id=”ep5792″ /]

Meer artikelen

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Laatste Artikel