Twee leden Rolex bende aangehouden

  • Home
  • Twee leden Rolex bende aangehouden

rolex-napoliSAN JOSE – Agenten van de unit Drugs en georganiseerde misdaad (UDYCO) in Ibiza hebben gisteren gemeld dat zij op de luchthaven twee vrouwen hebben aangehouden. De dames waren in het bezit van peperdure Rolex horloges.

De arrestatie van de vrouwen, beiden afkomstig uit Italië, vond afgelopen vrijdag al plaats volgens het persbericht. De uit Napolie afkomstige vrouwen, één van 26 en een minderjarige, zijn vermoedelijk lid van de Napolitaanse Rolex bende. Ze hadden bij hun aanhouding twee Rolex horloges bij zich die een waarde van € 90.000.- vertegenwoordigen. Het tweetal maakte van de grote toeristenstroom gebruik om de horloges onopvallend naar Italië te vervoeren.

De Rolex bende opereert veel op Ibiza. Niets vermoedende bezitters van een Rolex of ander duur merk horloge worden door de bendeleden op een gewelddadige wijze ontdaan van hun klok door ze letterlijk van hun pols te rukken. Op een klaar staande scootervluchten de bendeleden vervolgens, hun slachtoffers verbouwereerd achterlatend. Op deze manier zijn op Ibiza al tientallen dure merkhorloges gestolen door de Napolitaanse bende.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *