Twee drugsdoden afgelopen weekend

  • Home
  • Twee drugsdoden afgelopen weekend

playa-den-bossaTwee van de drie jonge mannen die afgelopen weekend overleden op Ibiza hebben tenminste vier verschillende soorten drugs door elkaar gebruikt. Dit blijkt uit het voorlopige autopsierapport.

Eén ervan, Sergi M.B. overleed na een nacht feesten in een nachtclub en onderzoek wees uit dat hij hash, MDMA, methamfetamine en alcohol had gebruikt. Zijn vrienden wisten bovendien te vertellen dat Sergi ook een lijn ketamine had gesnoven.

Zwemmers vonden een lichaam bij Playa den Bossa. Deze persoon, waarvan de identiteit nog niet bekend is, bleek na autopsie cocaïne, xtc, amfetamine en methamfetamine te hebben ingeslikt. Het lichaam werd op zondagmorgen rond de klok van 10 gevonden tegenover Jet appartementen. De recherche heeft vingerafdrukken genomen en gebitsgegevens genoteerd om te achterhalen wie het slachtoffer is. Ook ging de Guardia langs hotels in de omgeving. Het slachtoffer betreft een slanke blonde man van ongeveer 35 jaar. Vanwege de kleding die hij droeg bestaat het vermoeden dat hij van Engelse afkomst is, maar onderzoek zal moeten uitwijzen wie hij precies is.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *