Tuchtprocedure illegaal feest

  • Home
  • Tuchtprocedure illegaal feest

paradise-publiekSAN ANTONIO – De gemeente San Antonio opende vandaag een tuchtprocedure tegen de onderneming Japanta SL. Dit bedrijf organiseerde een illegaal feest op donderdag 11 september op het strand van Cala Gracioneta. Het feest bracht veel overlast met zich mee voor omwonenden.

Naar wat nu bleek had de gemeenteraad op 5 september uitdrukkelijk een aanvraag verworpen van de organisatie om het feest te mogen organiseren. Dit gebeurde op basis van het niet aanwezig zijn van alle documenten zoals die vereist worden door de wet Activiteiten (wet 7/2013 van 26 november over de juridische regeling voor installatie en de uitoefening van activiteiten in de Balearen).

Op 11 augustus diende het bedrijf een korte aanvraag in met daarin de intentie om een ??muzikaal evenement te organiseren van 17-23 uur op 11 september, zonder dat ze voldoende documentatie bijvoegden. Op 22 augustus volgden meer documenten maar toch was de aanvraag niet compleet en besloot de gemeente het verzoek op 5 september af te wijzen.

Nu blijkt dat het feest illegaal georganiseerd is, is de gemeente dan een tuchtprocedure tegen de onderneming gestart.

En wij hebben een special hashtag voor bedrijven als deze: #eilandslopers

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *