Trouwen op Ibiza?

  • Home
  • Trouwen op Ibiza?

trouwen_op_ibizaTrouwen op Ibiza is sinds een aantal jaren enorm aan populariteit toegenomen. En dat is natuurlijk wel te begrijpen want de ontelbare mooie plekken op het eiland lenen zich bijzonder goed voor een prachtige ceremonie. Bovendien heb je op Ibiza, zeker in de periode van april tot oktober, bijna 100% garantie op mooi weer op jullie huwelijksdag.

Als je voornemens bent om te trouwen op Ibiza, hou er dan rekening mee dat er veel bij komt kijken voor het eindelijk zover is.
Je zult natuurlijk een geschikte trouwlocatie moeten vinden, accommodatie voor jullie en jullie gasten, een ceremoniemeester, een fotograaf, een visagist, een kapper, iemand die de decoratie gaat verzorgen, vervoermiddelen, een cateraar en ga zo maar door. Zaken die je in principe zelf allemaal kunt regelen, maar zeker door de taalbarrière geen eenvoudige klus. En dan kom je al snel op een weddingplanner, of op een bedrijf dat alles voor je uit handen neemt.

Door de enorme hoeveelheid Nederlanders, maar ook mensen met een andere nationaliteit, die op Ibiza trouwen, is er een gigantische business ontstaan in de trouwbranche op het eiland.
Voor je nu door de bomen het bos niet meer ziet, tik op google maar eens in “trouwen op Ibiza”: bedenk dan eerst even waaraan een goede weddingplanner moet voldoen. Want trouwen doe je als het goed is maar één keer in je leven.

Een goede weddingplanner op Ibiza:
– is zelf woonachtig op het eiland
– kent naast de bekende hotspots ook unieke locaties
– spreekt zijn of haar talen (Spaans, Engels)
– kan een portfolio overleggen
– heeft een eigen website
– heeft goede afspraken met derden (fotografen, locaties, enz.)
– is in principe 24/7 bereikbaar
– zal alle afspraken op papier bevestigen
– geeft absolute voorrang aan jullie plannen
– staat er garant voor je de dag van je leven te bezorgen

Ibizavandaag heeft geen individuele informatie over bedrijven die zich bezighouden met trouwen op Ibiza. Het zijn er eenvoudig weg te veel. Ons advies voor alle toekomstige bruidsparen beperkt zich dan ook tot het ter harte nemen van de bovenstaande adviezen en door te zoeken bij google. Laat je uitvoerig informeren en vraag voldoende offertes op, want de prijzen kunnen gigantisch uiteenlopen.

LET OP! Oproep:
Ibizavandaag gaat een album aanleggen van stellen die op Ibiza getrouwd zijn. Ben jij getrouwd op Ibiza en wil je opgenomen worden in onze ere galerij? Stuur dan ons dan het volgende:

  • trouwdatum
  • naam bruid, naam bruidegom
  • naam door wie jullie getrouwd zijn
  • je leukste Ibiza trouwfoto

Je kunt dit mailen naar redactie@ibizavandaag.nl

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *