Tropische sferen met Jamie Jones bij DC10

  • Home
  • Tropische sferen met Jamie Jones bij DC10

Als je de ultieme ibiza party ervaring wil, dan mag een avondje DC10 tijdens je vakantie sowieso niet ontbreken.  Op maandag avond wordt hier iedere week het beroemde underground feest Circoloco georganiseerd, en op woensdag kan je hier terecht voor een wat vrolijkere techno sound bij Paradise.

Paradise is het feest van de beroemde DJ Jamie Jones, die deze zomer iedere woensdag avond zijn residency heeft in DC10. Een enorme prestatie, aangezien DC10 één van de meest iconische clubs van Ibiza is. Wanneer je aan Ibiza denkt, denk je aan DC10, en vice versa.  Maar goed, vanavond gaan om 23.00 de deuren open bij de club, wat eruit ziet als een soort festival-achtig terrein. De dresscode is hier ook casual, je hoeft je hier dus niet helemaal op te dirken en in hakken en jurken gekleed te gaan maar je kan gewoon lekker met je afgetrapte sneakers rampenstampen op je favoriete techno tracks.

Vanavond 25 juli staan naast Jamie Jones ook o.a. Richy Ahmed, Honey Dijon, De La Swing & Art Department op het programma. Samen zullen zij achter de legendarische DJ booth van DC10 gaan schitteren en voor alleen maar vrolijke, groovy vibes zorgen. In tegenstelling tot een meer duister Circoloco, is Paradise juist wat meer upbeat en gezelliger. Daarnaast is het feest, de naam zegt al, helemaal als een tropisch paradijs aangekleed.

Dus, trek je meest mooie tropische  outfit maar uit de kast en dan zien we je uiteraard op de dansvloer vanavond.

Het feest duurt van 23.00 – 06.00.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *