Transavia winterprogramma

  • Home
  • Transavia winterprogramma

transaviaIBIZA – Mooie woorden waren het van Transavia: twee keer per week een rechtstreekse vlucht naar Ibiza vanaf Eindhoven gedurende de hele winter. Maar bijna het hele winterprogramma is geschrapt uit het boekingssysteem.

Transavia blijkt geen man of vrouw van woord. De met veel tamtam aangekondigde rechtstreekse vluchten naar Ibiza zijn bijna compleet geschrapt uit het programma van de luchtvaartmaatschappij. Wie naar Ibiza wil deze winter, moet zich dus schikken naar de data waarop Transavia wel vliegt, of een andere weg en een andere luchtvaartmaatschappij kiezen.  Vanaf 23 april is de luchtvaartmaatschappij weer vol op stoom. Resultaten uit het verleden bieden echter geen garantie voor de toekomst en de vraag is maar zeer of de huidig geplande vluchten wel in het programma blijven staan. Onzekere tijden dus voor Nederlanders die vanaf Eindhoven rechtstreeks willen vliegen.

Andere manieren om vanuit Nederland rechtstreeks naar Ibiza te vliegen zijn er vooralsnog niet. Vanuit Duitsland, Engeland en België zijn er wel rechtstreekse vluchten naar het eiland. Een veel gebruikte route is overigens die vanuit Amsterdam met Vueling naar El Prat (Barcelona) en daarvandaan met Ryanair naar Ibiza.

Wil je zelf kijken of je nog kunt vliegen met Transavia deze winter, check dan hun website.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *